第27回 札幌国際大学外国人による日本語弁論大会

12/9(土)10:00より、本学にて「札幌国際大学外国人による日本語弁論大会」が開催されます。

札幌国際大学では、学生の外国語意識を高めるため、毎年日本語弁論大会を開催しています。学生は、英語の学習を中心にフランス語・中国語・ロシア語・韓国語などを学んでいます。
また、弁論大会の後では、発表者を囲んだ懇親会を開催します。高校生の方々の参加も歓迎いたします。

Sapporo International University (SIU) will hold its twenty-seventh annual “Japanese Speech Contest for Foreigners” on Saturday, December 9. Anyone interested in participating, please refer to the following details.
SIU sponsors this speech contest in order to encourage the study of foreign languages. Most SIU students study foreign languages (English, French, Chinese, Russian, Korean), and this contest provides a good opportunity for them to meet students from other countries who are studying Japanese as a foreign language. Senior high school students will be most welcome to have cross-cultural experiences.
After the contest, all the participants are supposed to attend the following small party to enjoy exchanging their opinions freely. The details are shown below.

大会の詳細や申し込み方法等につきましては、下記をクリックし、ご確認下さい。

◯大会要項はこちらをクリック

◯申込み方法はこちらをクリック